Ta inkvizice podle me prisla naprosto ve spravnej cas, posledni koncerty, co jsme delali, byly za dobrovolny vstupny a dopadli dost bidne, a ne prave kvuli tomu, ze prislo malo lidi. Docela dost lidi si s tim zkratka utrelo prdel. Je podle me v pohode, kdyz nekdo treba zrovna nema prachy a rekne sorry, ted zrovna nemam, dam vam to priste, ale serou me lidi, ktery daj deset korun a jeste se na tebe koukaj jak na curaka, ze jako teda po nich neco chces.
vasa
8. 11. 2011, 14:51
Banan, Martin: jako vždy existují dva směry uvažování. jeden hájí vědomí a solidaritu, druhý nevědomost a nechuť ke spolupráci. nadstavba obsahuje vědomý konstrukt a manipulaci, takže nebrat.
večer to bude velký! těším se na däleka jak malej. a doufám, že prohodíme pár slov. čas na jednoho debilního fanouška si v praze našel tenhle borec úplně pokaždý...
aleg
8. 11. 2011, 14:19
Inkvizice se mi líbí. Když člověk nedá nic, nebo jenom nějakej kapesní výtěr, je to čistě jeho věc a jeho svědomí. A moje věc je považovat ho za hajzlíka
pp
8. 11. 2011, 13:57
Jasně, jenže na těch koncertech je 90% lidí, který z tohohle prostředí jsou. A na ty míří ta inkvizice.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
8. 11. 2011, 11:14
o mě konkrétně nejde, ja rád zaplatím. ale pokud nějaký návštěvník, ne z toho prostředí, které se ohání solidaritou, přijde na koncert, kde je dobrovolné vstupné, tak je v pořádku, jestli nezaplatí nic, 12 Kč, 50 Kč nebo 200 Kč. To je smysl toho dobrovolného vstupného. Kastaci "lidskosti", podle toho, kolik zaplati dobrovolného vstupného bych neřešil. :-) Ale uznávám, že nic je lepší než provokativních 12 Kč, kde si asi něco před tebou dokazuje.
Martin
8. 11. 2011, 10:59
Jo rád. Na všech letácích nebo pozvánkách na ty koncerty Na Půlce je napsáno - vstupné dobrovolné, ale myslete prosím na kapelu na turné. Ty bys šel cíleně na koncert kapely, která je opravdu z daleka a dal pořadateli třeba 12 kč? Jasně, "technicky" je to v pořádku, "lidsky" to pro mě ale v pořádku není. Zvláště ne v prostředí, které se neustále ohání nějakou solidaritou. Klidně mě ukamenujte, ale nějakejch 50 kč by podle mě nezruinuvalo opravdu nikoho.
Banan xmr.bananax@seznam.cz
8. 11. 2011, 10:21
nějak jsem nepobral inkvizici na dobrovolné vstupné?můžeš mi banáne vysvětlit, co to tedy to dobrovolné vstupné je?
Martin
8. 11. 2011, 09:18
Nová basa, nová kytara, starý bubny - to je Lapa na Sedmičce -
http://www.youtube.com/wa…
Frana
8. 11. 2011, 08:38
Slova nestačí!!
Lapač
7. 11. 2011, 17:59
Mix iconAclass a Minutemen se příkonem energie vyrovná malý solární elektrárně. Jako hymna dne zafungovala nejkratší věc.
http://www.youtube.com/wa…
Job honza.krejca@gmail.com
7. 11. 2011, 16:49
sem na tom hodne podobne:
iconAclass - For the Ones (album roku c. 1 az 3)
iconAclass - Problems (bez konkurence song roku)
iconAclass - koncert na 007 (budu rad, kdyz to bude 1)
landofka
7. 11. 2011, 16:11
Pedro:
iconAclass - For the Ones (album roku č. 4)
iconAclass - Union (song roku č. 2)
iconAclass - koncert na 007 (já myslim 2. - 3. místo)
Aran uv@silver-rocket.org
7. 11. 2011, 13:58
Hele, kdybyste si někdo objednával něco od Erased Tapes, jdu do toho s váma - Nils Frahm má úžasný nový album "Felt", to musím mít na vynilu. Když tak díky!
Aran uv@silver-rocket.org
7. 11. 2011, 13:57
No, dälek se mi líbili víc, zhubte mne... Na druhou stranu bych asi měl jít - jako poslouchat do konce žití Dire Straits, takovej hrdina nejsem
P.S. Olomoučtí a spol. - dojděte 14.11. v hojným počtu, těch pár kaček za to přece stojí...
pp
7. 11. 2011, 13:53
pedro: a nedáme rovnou pětiletky?
nepodobnej
7. 11. 2011, 13:51